Categories Sexi undertøy porno free

Sex in de stal geile gay

sex in de stal geile gay

Na een uurtje rusteloos met mijn harde pik spelen toch maar geantwoord dat mijn interesse gewekt was en of ik meer informatie kon krijgen. Half uur later een bericht terug met daarin een adres en tijdstip waar ik me diende te melden en de opmerking dat ik gespoeld en geschoren diende te zijn en dat ik binnen 5 minuten moest antwoorden anders ging het feest niet door.

Meteen gemaild dat ik er zou zijn. Gelukkig was het erg druk op mijn werk en was het vrijdag middag voor ik het in de gaten had. Vanuit werk meteen naar huis, snel eten en dan de badkamer in om me pik, zak en kontje van alle stoppeltjes te ontdoen met in mijn achterhoofd het mailtje dat ik in de loop van de week had ontvangen waarin stond dat ik de rest van de week niet meer mocht klaarkomen.

Vlug onder de douche om het scheerschuim af te spoelen en even voelen hoe lekker glad alles was, daarna de douchekop van de slang gehaald en deze in mijn kontje geschoven om deze even te spoelen, hierdoor werd mijn pik nog harder dan hij al was.

Toen er alleen nog maar schoon water uit kwam alles lekker met lotion ingesmeerd en daarna maar een buttplug in mijn kontje gestopt als voorbereiding op morgen ochtend. Om half zeven ging mijn wekker, vlug mijn bed uit en onder de douche om me nogmaals schoon te spoelen en te wassen.

Snel een jogging broek en t-shirt aangetrokken, met de minuut werd ik zenuwachtiger en begon ik me af te vragen waar ik aan begon, zou ik gewoon mijn bed weer ingaan, mijn account op de website verwijderen en alles verder maar vergeten, dan zou alles een fantasie blijven en dat wilde ik uiteindelijk ook weer niet.

Ondertussen was het al kwart over zeven geweest en moest eigenlijk toch wel de deur uit om op tijd in de achterhoek te zijn en ik had ook nog niet gegeten, nou ja dan maar onderweg bij een pomp even vlug wat eten als daar nog tijd voor was. Het adres had ik eerder in de week al in mijn navigatie gezet en zonder problemen op de weg moest ik om iets voor 9 uur op de plaats van bestemming kunnen zijn.

Helaas was de afslag vanaf de snelweg afgesloten zodat ik door de mooie landelijke omgeving van de achterhoek moest toeren, niet echt een straf maar ja ik moest er wel om negen uur zijn, gelukkig gaf de navigatie een alternatief aan en al snel reed ik over een landweggetje naar een boerderij die in de verte te zien was en die mijn eindbestemming moest zijn. Terwijl ik het erf opdraaide kwam er een grote ruige man in een overal de stal uit lopen en gebaarde dat ik de auto er achter moest parkeren.

Ik stapte uit en hij kwam naar me toe en stelde zich voor als Henk en zei laat je naam maar zitten je bent vanaf nu slet.

Trek je kleren maar meteen uit en leg ze in je auto, geef mij de sleutels maar en loop maar mee. Wat zeg je denk ik maar meteen heb ik al een tik op mijn wang te pakken, opschieten, kleren uit. Daar sta ik dan, naakt naast mijn auto. Benen spreiden, en voorover bukken pak je enkels maar vast is het volgende wat je me opdraagt, gelaten volg ik het bevel op.

Je gaat achter me staan en pakt mijn ballen tussen mijn benen door beet en trekt en knijpt en flink in, ik kreun zachtjes van genot en pijn en voel mijn pik hard worden, dan laat je me los en schuift twee vingers in mijn kontje dat ik thuis nog even heb ingesmeerd met wat glijmiddel.

Je ben aardig tochtig zeg je terwijl je nog een vinger in mijn reet laat verdwijnen en ze ruw in en uit mijn reet laat gaan. Je haalt uit een van je zakken een stalen ring van zeker 3 cm breed en propt ruw mijn ballen erdoor heen, zo dat staat wat leuker en trekt me vervolgens aan mijn ballen mee naar de stal.

Binnen zie ik nog een man staan, dit is mijn broer Jan en we gaan eens lekker wat plezier met je maken. Ze nemen me mee naar een ruimte achter in de stal en leten me over een tafel heen buigen, waarna ze mijn polsen en enkels vastbinden aan de tafel poten. Zo nu zullen we je gaan voorbereiden op het uit laten komen van je fantasieën, ga er maar van uit dat het een ruige en geile bedoeling gaat worden slet.

Eerst maar een kijken wat dat lekkere kontje van je kan hebben. Henk liep naar een kast en haalde daar een aantal dildo’s en pluggen uit samen met een fles glijmiddel, een dildo van zeker 22 cm en 5 cm dik werd lekker ingesmeerd en zonder voorwerk meteen mijn kontje in geschoven.

Ik kermde het uit van de pijn en schrik maar begon al snel te kermen en kreunen van genot. Die slet vind het lekker zei hij tegen Jan, geeft me eens dikke van 6 cm, ik voelde mijn sluitspier weer uitgerekt worden en met een flinke duw verdween ook deze dildo in mijn kontje en werd er ruw mee geneukt.

Dit gaat tot nu toe goed, we doen er een plug in zodat hij lekker open blijft staan en gaan dan dat pijp smoeltje eens uitproberen. Een buttplug van zeker 6 cm breed en 15 cm lang, geheel voorzien van ribbels ging naar binnen en werd met duct tape vastgezet. Beide broers kwamen voor me staan en knoopte hun overall los en lieten ze op hun enkels zakken.

Daar kwamen twee besneden neukpalen te voorschijn elk met een enorme hangzak met forse ballen erin, beide pikken meer dan 20 cm schatte ik. Met zijn vingers draaide hij rondjes om mijn harde klit heen en af en toe verdween er een vinger in mijn kut. Wat een heerlijk gevoel was dat. Alvorens ik klaar zou komen wilde ik hem eerst pijpen. Ik sprong van zijn schoot af, draaide me om en haalde snel zijn ondertussen hard geworden paal uit zijn broek.

Op mijn knieën ging ik voor hem zitten en likte eerst met rustige ronde bewegingen zijn eikel. Daarna ging mijn tong langs zijn schacht verder naar beneden, ik likte zijn lul alsof ik een heerlijk ijsje was aan het nuttigen.

Bij zijn ballen aangekomen nam ik deze even in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Marino vond het zalig. Toen nam ik zijn eikel weer in mijn mond en terwijl mijn handen zachtjes in zijn ballen knepen begon ik hem als een lievenlust te pijpen. Steeds harder zoog ik aan die heerlijke paal van hem, steeds verder verdween zijn lul in mijn mond. Ik liet met een hand zijn ballen los en verplaatste deze hand naar zijn schacht, al pijpend trok ik hem heerlijk tot hij bijna zijn hoogtepunt bereikte, maar net toen hij klaarkwam kneep ik met duim en wijsvinger onder aan de schacht, zodat hij wel klaarkwam maar nog niet kon spuiten.

Enkele seconde hield ik dit vast terwijl ik hem bleef pijpen. Toen liet ik los en zoog hem helemaal leeg. Marino kreunde en kronkelde van genot. Mijn mond bleef zijn lul lekker door verwennen, zodat hij alweer snel stijf was. Ik draaide mijn rug naar hem toe en ging zo boven hem staan. Langzaam liet ik me zakken, zodat zijn harde paal in mijn druipnatte kut gleed.

Op en neer ging ik zittend op zijn schoot. Af en toe kwam er een auto voorbij, die dan ook nog eens verdacht langzaam verder reed, maar daar trok ik mij niets van aan en ging gewoon verder. Eigenlijk was het ook nog eens een lekker idee dat voorbijgangers ons daar bezig zagen.

Steeds harder en sneller neukten we door. Ik voelde dat mijn orgasme in aantocht was en al knijpend en pompend met mijn kut kreeg ik Marino, net op het moment dat ik klaarkwam, ook weer aan het spuiten. Het duurde even eer we beiden weer op adem kwamen, we hadden beiden echter nog lang niet genoeg gehad en alvorens ik weer iets kon doen nam Marino dit keer de leiding. Hij liet me opstaan en bleef achter mij staan. Hij plaatste mijn handen aan de tralies van de stal en liet me voorover buigen.

Zelf ging hij op zijn hurken zitten en begon mijn natte kut te likken. Zorgvuldig vermeed hij mijn clitoris. Langzaam en tergend likte hij rond mijn klit heen.

Ohhh ik wilde toch zo graag dat hij mijn klit nam, maar hij bleef mij tergen. Zijn tong gleed af en toe mijn kut in om daarna weer om mijn klit heen te draaien. Ik kreunde van genot en duwde mijn poes steeds dichter tegen hem aan. Blijkbaar hield hij dit tergen niet lang vol, want plots nam hij mijn klit in zijn mond en zoog eraan.

Ooohhh, ik kwam bijna ter plekke, maar ik hield het nog even vol. Nu bleef hij mijn klit verwennen zowel met zijn tong als zijn vingers. Dit was teveel van het goede, diep van binnen kwam mijn orgasme aan. Het stroomde door mij heen als een gloeiende lading lava en de sappen bleven uit mijn kut stromen. Marino probeerde zoveel mogelijk te slikken terwijl ik bleef schokken van genot.

Voor het voorbij was stond Marino snel op en nam me langs achter. Hij stootte zijn paal in en uit mijn knijpende kut. Dit geeft dus een gevoel alsof ik blijf klaarkomen. Het ene na het andere orgasme krijgend. Even deed ik mijn ogen open en stond oog met een zeer verbaasd en nieuwsgierig paard. Eigenlijk moet het toch een erg lachwekkend gezicht zijn geweest voor mijn paarden.

Maar het was zo lekker dat het me niets interesseerde. Net voor dat hij klaarkwam nam hij zijn paal uit mijn druipende kut en stopte hem in mijn nauwe gat.

Ik kreunde terwijl hij begon te pompen. Na enkele seconden spoot hij zijn hete zaad mijn darmen in. Plots beseften we dat het buiten alweer licht begon te worden.

Aangezien mijn paard echt niet van plan was om te gaan bevallen gingen we maar weer het huis in. Eenmaal boven gekomen schrokken we van het geluid dat van de camera afkomstig was.

...

Gratis geile vrouwen geil meisje wil neuken

Wat zeg je denk ik maar meteen heb ik al een tik op mijn wang te pakken, opschieten, kleren uit. Daar sta ik dan, naakt naast mijn auto. Benen spreiden, en voorover bukken pak je enkels maar vast is het volgende wat je me opdraagt, gelaten volg ik het bevel op. Je gaat achter me staan en pakt mijn ballen tussen mijn benen door beet en trekt en knijpt en flink in, ik kreun zachtjes van genot en pijn en voel mijn pik hard worden, dan laat je me los en schuift twee vingers in mijn kontje dat ik thuis nog even heb ingesmeerd met wat glijmiddel.

Je ben aardig tochtig zeg je terwijl je nog een vinger in mijn reet laat verdwijnen en ze ruw in en uit mijn reet laat gaan. Je haalt uit een van je zakken een stalen ring van zeker 3 cm breed en propt ruw mijn ballen erdoor heen, zo dat staat wat leuker en trekt me vervolgens aan mijn ballen mee naar de stal.

Binnen zie ik nog een man staan, dit is mijn broer Jan en we gaan eens lekker wat plezier met je maken. Ze nemen me mee naar een ruimte achter in de stal en leten me over een tafel heen buigen, waarna ze mijn polsen en enkels vastbinden aan de tafel poten.

Zo nu zullen we je gaan voorbereiden op het uit laten komen van je fantasieën, ga er maar van uit dat het een ruige en geile bedoeling gaat worden slet. Eerst maar een kijken wat dat lekkere kontje van je kan hebben. Henk liep naar een kast en haalde daar een aantal dildo’s en pluggen uit samen met een fles glijmiddel, een dildo van zeker 22 cm en 5 cm dik werd lekker ingesmeerd en zonder voorwerk meteen mijn kontje in geschoven.

Ik kermde het uit van de pijn en schrik maar begon al snel te kermen en kreunen van genot. Die slet vind het lekker zei hij tegen Jan, geeft me eens dikke van 6 cm, ik voelde mijn sluitspier weer uitgerekt worden en met een flinke duw verdween ook deze dildo in mijn kontje en werd er ruw mee geneukt. Dit gaat tot nu toe goed, we doen er een plug in zodat hij lekker open blijft staan en gaan dan dat pijp smoeltje eens uitproberen.

Een buttplug van zeker 6 cm breed en 15 cm lang, geheel voorzien van ribbels ging naar binnen en werd met duct tape vastgezet. Beide broers kwamen voor me staan en knoopte hun overall los en lieten ze op hun enkels zakken. Daar kwamen twee besneden neukpalen te voorschijn elk met een enorme hangzak met forse ballen erin, beide pikken meer dan 20 cm schatte ik.

Zo sletje eens kijken hoever dat mondje van je open kan en hoever wij zonder problemen je neuk keeltje in kunnen. Jan pakte mijn hoofd vast en ik opende in lichte paniek toch mijn mond, dat ging nooit passen dacht ik nog, maar onder tussen zat die dikke eikel al tegen mijn huig aan te schuren en hoorde ik Henk zeggen, ontspan je en blijf door je neus ademen dan gaat alles goed.

Jan begon met ze eikel nu druk uit te oefenen opmijn keel en langzaam schoof hij verder naar binnen, ik begon braak neigingen te krijgen en voelde steeds meer slijm in mijn mond en keel. Dat gaat goed zei Jan, hij begint de boel al lekker onder te kwijlen, beter glijmiddel is er niet en weer drukte hij zijn pik verder in mijn keel en begon nu ook neuk bewegingen te maken.

Ik kreeg het steeds benauwder en werd licht in mijn hoofd, gelukkig merkte Jan dit en hij trok zich geheel terug, ondertussen liep het slijm over mijn kin heel en haalde ik gierend adem. Goed gedaan slet maar we zijn er nog niet, hij pakte mijn hoofd stevig vast en trok me zo over zijn harde pik heen tot zijn ballen tegen mijn kin aantikte en begon me te neuken. Na 8 stoten diep in mijn keel hoorde in hem kreunen en spoot een aantal hete dikke stralen zaad in me, half stikkend slikte ik zoveel mogelijk door.

Samen met zijn half harde pik kwam er nog wat zaad uit mijn mond en kreeg ik een complimentje, dat was lekker slet, smaakt zeker naar meer. Henk stond er lachend bij te kijken en zei dat keel neuken vandaag geen probleem was en dat ze nu alleen nog mijn kont nog verder moesten testen. De plug ging er uit en Henk schoof zijn lekkere pik tot aan zijn ballen mijn kontje in, beide begonnen we te kreunen en Henk begon in sneltrein vaart te pompen en spoot na een paar minuten een flinke lading in mijn kontje.

Hij is wat mij betreft goedgekeurd zei Henk en beide maakte ze me los en terwijl ze me ondersteunde liepen we teug naar de stal, in een hoek stond een soort van bok die ze vroeger ook bij gym gebruikte en waarop ze me weer vastbonden. Goed slet je bent nu gekeurd en we gaan je vandaag een flink gebruiken. Mijn kont werd voorzien van een anaal speculum, die flink aangedraaid werd, zo 7 cm is een mooie stand zei Henk kan ook meteen het zaad er weer uitlopen en je mond zullen we vast open zetten voor gebruik met een mond spreider die ook tot maximaal geopend werd.

Zo slet je ben nu klaar voor ons feestje van vandaag, we hebben speciaal voor jou een fickstutenmarkt georganiseerd, weet je wat dat betekend? Ik kon alleen maar van nee schudden, goed ik zal het uitleggen zei Jan, het is een soort paardenmarkt waar merries komen om gedekt te worden door hengsten en vandaag ben jij de merrie voor ongeveer 15 hengsten, geil hé.

Toen liet ik los en zoog hem helemaal leeg. Marino kreunde en kronkelde van genot. Mijn mond bleef zijn lul lekker door verwennen, zodat hij alweer snel stijf was. Ik draaide mijn rug naar hem toe en ging zo boven hem staan. Langzaam liet ik me zakken, zodat zijn harde paal in mijn druipnatte kut gleed. Op en neer ging ik zittend op zijn schoot. Af en toe kwam er een auto voorbij, die dan ook nog eens verdacht langzaam verder reed, maar daar trok ik mij niets van aan en ging gewoon verder.

Eigenlijk was het ook nog eens een lekker idee dat voorbijgangers ons daar bezig zagen. Steeds harder en sneller neukten we door. Ik voelde dat mijn orgasme in aantocht was en al knijpend en pompend met mijn kut kreeg ik Marino, net op het moment dat ik klaarkwam, ook weer aan het spuiten.

Het duurde even eer we beiden weer op adem kwamen, we hadden beiden echter nog lang niet genoeg gehad en alvorens ik weer iets kon doen nam Marino dit keer de leiding. Hij liet me opstaan en bleef achter mij staan. Hij plaatste mijn handen aan de tralies van de stal en liet me voorover buigen.

Zelf ging hij op zijn hurken zitten en begon mijn natte kut te likken. Zorgvuldig vermeed hij mijn clitoris. Langzaam en tergend likte hij rond mijn klit heen. Ohhh ik wilde toch zo graag dat hij mijn klit nam, maar hij bleef mij tergen. Zijn tong gleed af en toe mijn kut in om daarna weer om mijn klit heen te draaien. Ik kreunde van genot en duwde mijn poes steeds dichter tegen hem aan. Blijkbaar hield hij dit tergen niet lang vol, want plots nam hij mijn klit in zijn mond en zoog eraan.

Ooohhh, ik kwam bijna ter plekke, maar ik hield het nog even vol. Nu bleef hij mijn klit verwennen zowel met zijn tong als zijn vingers. Dit was teveel van het goede, diep van binnen kwam mijn orgasme aan.

Het stroomde door mij heen als een gloeiende lading lava en de sappen bleven uit mijn kut stromen. Marino probeerde zoveel mogelijk te slikken terwijl ik bleef schokken van genot.

Voor het voorbij was stond Marino snel op en nam me langs achter. Hij stootte zijn paal in en uit mijn knijpende kut. Dit geeft dus een gevoel alsof ik blijf klaarkomen. Het ene na het andere orgasme krijgend. Even deed ik mijn ogen open en stond oog met een zeer verbaasd en nieuwsgierig paard. Eigenlijk moet het toch een erg lachwekkend gezicht zijn geweest voor mijn paarden.

Maar het was zo lekker dat het me niets interesseerde. Net voor dat hij klaarkwam nam hij zijn paal uit mijn druipende kut en stopte hem in mijn nauwe gat. Ik kreunde terwijl hij begon te pompen. Na enkele seconden spoot hij zijn hete zaad mijn darmen in. Plots beseften we dat het buiten alweer licht begon te worden. Aangezien mijn paard echt niet van plan was om te gaan bevallen gingen we maar weer het huis in. Eenmaal boven gekomen schrokken we van het geluid dat van de camera afkomstig was.

Blijkbaar was ik vergeten het geluid van de monitor zachter te zetten. We keken elkaar aan en schoten beiden in de lach. We beseften dus dat het hele huis had kunnen meegenieten van onze geluiden in de stal.

Wat een heerlijke onbezonnen nacht was dat nog geweest. Daarna hebben we zoveel tegenslag en ellende gehad dat er nog maar weinig sprake was van sex. Ik miste dit enorm en lag vaak hunkerend in mijn bed op hem te wachten. Maar blijkbaar was er iets gebroken in onze relatie. Enkele dagen geleden voelde Marino zich niet goed in zijn vel, dit was overigens al lang aan de gang.

Ik trok zijn broek naar beneden en nam zijn nog slappe lul voorzichtig in mijn mond. Meteen werd hij stijf. Ik likte en zoog aan zijn paal. Mijn mond en tong verwende hem door en door.


sex in de stal geile gay

Na een uurtje rusteloos met mijn harde pik spelen toch maar geantwoord dat mijn interesse gewekt was en of ik meer informatie kon krijgen.

Half uur later een bericht terug met daarin een adres en tijdstip waar ik me diende te melden en de opmerking dat ik gespoeld en geschoren diende te zijn en dat ik binnen 5 minuten moest antwoorden anders ging het feest niet door. Meteen gemaild dat ik er zou zijn. Gelukkig was het erg druk op mijn werk en was het vrijdag middag voor ik het in de gaten had. Vanuit werk meteen naar huis, snel eten en dan de badkamer in om me pik, zak en kontje van alle stoppeltjes te ontdoen met in mijn achterhoofd het mailtje dat ik in de loop van de week had ontvangen waarin stond dat ik de rest van de week niet meer mocht klaarkomen.

Vlug onder de douche om het scheerschuim af te spoelen en even voelen hoe lekker glad alles was, daarna de douchekop van de slang gehaald en deze in mijn kontje geschoven om deze even te spoelen, hierdoor werd mijn pik nog harder dan hij al was. Toen er alleen nog maar schoon water uit kwam alles lekker met lotion ingesmeerd en daarna maar een buttplug in mijn kontje gestopt als voorbereiding op morgen ochtend. Om half zeven ging mijn wekker, vlug mijn bed uit en onder de douche om me nogmaals schoon te spoelen en te wassen.

Snel een jogging broek en t-shirt aangetrokken, met de minuut werd ik zenuwachtiger en begon ik me af te vragen waar ik aan begon, zou ik gewoon mijn bed weer ingaan, mijn account op de website verwijderen en alles verder maar vergeten, dan zou alles een fantasie blijven en dat wilde ik uiteindelijk ook weer niet. Ondertussen was het al kwart over zeven geweest en moest eigenlijk toch wel de deur uit om op tijd in de achterhoek te zijn en ik had ook nog niet gegeten, nou ja dan maar onderweg bij een pomp even vlug wat eten als daar nog tijd voor was.

Het adres had ik eerder in de week al in mijn navigatie gezet en zonder problemen op de weg moest ik om iets voor 9 uur op de plaats van bestemming kunnen zijn. Helaas was de afslag vanaf de snelweg afgesloten zodat ik door de mooie landelijke omgeving van de achterhoek moest toeren, niet echt een straf maar ja ik moest er wel om negen uur zijn, gelukkig gaf de navigatie een alternatief aan en al snel reed ik over een landweggetje naar een boerderij die in de verte te zien was en die mijn eindbestemming moest zijn.

Terwijl ik het erf opdraaide kwam er een grote ruige man in een overal de stal uit lopen en gebaarde dat ik de auto er achter moest parkeren. Ik stapte uit en hij kwam naar me toe en stelde zich voor als Henk en zei laat je naam maar zitten je bent vanaf nu slet. Trek je kleren maar meteen uit en leg ze in je auto, geef mij de sleutels maar en loop maar mee. Wat zeg je denk ik maar meteen heb ik al een tik op mijn wang te pakken, opschieten, kleren uit.

Daar sta ik dan, naakt naast mijn auto. Benen spreiden, en voorover bukken pak je enkels maar vast is het volgende wat je me opdraagt, gelaten volg ik het bevel op. Je gaat achter me staan en pakt mijn ballen tussen mijn benen door beet en trekt en knijpt en flink in, ik kreun zachtjes van genot en pijn en voel mijn pik hard worden, dan laat je me los en schuift twee vingers in mijn kontje dat ik thuis nog even heb ingesmeerd met wat glijmiddel.

Je ben aardig tochtig zeg je terwijl je nog een vinger in mijn reet laat verdwijnen en ze ruw in en uit mijn reet laat gaan. Je haalt uit een van je zakken een stalen ring van zeker 3 cm breed en propt ruw mijn ballen erdoor heen, zo dat staat wat leuker en trekt me vervolgens aan mijn ballen mee naar de stal. Binnen zie ik nog een man staan, dit is mijn broer Jan en we gaan eens lekker wat plezier met je maken.

Ze nemen me mee naar een ruimte achter in de stal en leten me over een tafel heen buigen, waarna ze mijn polsen en enkels vastbinden aan de tafel poten. Zo nu zullen we je gaan voorbereiden op het uit laten komen van je fantasieën, ga er maar van uit dat het een ruige en geile bedoeling gaat worden slet.

Eerst maar een kijken wat dat lekkere kontje van je kan hebben. Henk liep naar een kast en haalde daar een aantal dildo’s en pluggen uit samen met een fles glijmiddel, een dildo van zeker 22 cm en 5 cm dik werd lekker ingesmeerd en zonder voorwerk meteen mijn kontje in geschoven. Ik kermde het uit van de pijn en schrik maar begon al snel te kermen en kreunen van genot.

Die slet vind het lekker zei hij tegen Jan, geeft me eens dikke van 6 cm, ik voelde mijn sluitspier weer uitgerekt worden en met een flinke duw verdween ook deze dildo in mijn kontje en werd er ruw mee geneukt. Dit gaat tot nu toe goed, we doen er een plug in zodat hij lekker open blijft staan en gaan dan dat pijp smoeltje eens uitproberen. Een buttplug van zeker 6 cm breed en 15 cm lang, geheel voorzien van ribbels ging naar binnen en werd met duct tape vastgezet.

Beide broers kwamen voor me staan en knoopte hun overall los en lieten ze op hun enkels zakken. Daar kwamen twee besneden neukpalen te voorschijn elk met een enorme hangzak met forse ballen erin, beide pikken meer dan 20 cm schatte ik. Met zijn vingers draaide hij rondjes om mijn harde klit heen en af en toe verdween er een vinger in mijn kut.

Wat een heerlijk gevoel was dat. Alvorens ik klaar zou komen wilde ik hem eerst pijpen. Ik sprong van zijn schoot af, draaide me om en haalde snel zijn ondertussen hard geworden paal uit zijn broek. Op mijn knieën ging ik voor hem zitten en likte eerst met rustige ronde bewegingen zijn eikel.

Daarna ging mijn tong langs zijn schacht verder naar beneden, ik likte zijn lul alsof ik een heerlijk ijsje was aan het nuttigen.

Bij zijn ballen aangekomen nam ik deze even in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Marino vond het zalig. Toen nam ik zijn eikel weer in mijn mond en terwijl mijn handen zachtjes in zijn ballen knepen begon ik hem als een lievenlust te pijpen. Steeds harder zoog ik aan die heerlijke paal van hem, steeds verder verdween zijn lul in mijn mond. Ik liet met een hand zijn ballen los en verplaatste deze hand naar zijn schacht, al pijpend trok ik hem heerlijk tot hij bijna zijn hoogtepunt bereikte, maar net toen hij klaarkwam kneep ik met duim en wijsvinger onder aan de schacht, zodat hij wel klaarkwam maar nog niet kon spuiten.

Enkele seconde hield ik dit vast terwijl ik hem bleef pijpen. Toen liet ik los en zoog hem helemaal leeg. Marino kreunde en kronkelde van genot. Mijn mond bleef zijn lul lekker door verwennen, zodat hij alweer snel stijf was. Ik draaide mijn rug naar hem toe en ging zo boven hem staan. Langzaam liet ik me zakken, zodat zijn harde paal in mijn druipnatte kut gleed. Op en neer ging ik zittend op zijn schoot. Af en toe kwam er een auto voorbij, die dan ook nog eens verdacht langzaam verder reed, maar daar trok ik mij niets van aan en ging gewoon verder.

Eigenlijk was het ook nog eens een lekker idee dat voorbijgangers ons daar bezig zagen. Steeds harder en sneller neukten we door. Ik voelde dat mijn orgasme in aantocht was en al knijpend en pompend met mijn kut kreeg ik Marino, net op het moment dat ik klaarkwam, ook weer aan het spuiten. Het duurde even eer we beiden weer op adem kwamen, we hadden beiden echter nog lang niet genoeg gehad en alvorens ik weer iets kon doen nam Marino dit keer de leiding.

Hij liet me opstaan en bleef achter mij staan. Hij plaatste mijn handen aan de tralies van de stal en liet me voorover buigen. Zelf ging hij op zijn hurken zitten en begon mijn natte kut te likken. Zorgvuldig vermeed hij mijn clitoris. Langzaam en tergend likte hij rond mijn klit heen. Ohhh ik wilde toch zo graag dat hij mijn klit nam, maar hij bleef mij tergen. Zijn tong gleed af en toe mijn kut in om daarna weer om mijn klit heen te draaien.

Ik kreunde van genot en duwde mijn poes steeds dichter tegen hem aan. Blijkbaar hield hij dit tergen niet lang vol, want plots nam hij mijn klit in zijn mond en zoog eraan. Ooohhh, ik kwam bijna ter plekke, maar ik hield het nog even vol. Nu bleef hij mijn klit verwennen zowel met zijn tong als zijn vingers. Dit was teveel van het goede, diep van binnen kwam mijn orgasme aan. Het stroomde door mij heen als een gloeiende lading lava en de sappen bleven uit mijn kut stromen.

Marino probeerde zoveel mogelijk te slikken terwijl ik bleef schokken van genot. Voor het voorbij was stond Marino snel op en nam me langs achter. Hij stootte zijn paal in en uit mijn knijpende kut. Dit geeft dus een gevoel alsof ik blijf klaarkomen. Het ene na het andere orgasme krijgend. Even deed ik mijn ogen open en stond oog met een zeer verbaasd en nieuwsgierig paard. Eigenlijk moet het toch een erg lachwekkend gezicht zijn geweest voor mijn paarden. Maar het was zo lekker dat het me niets interesseerde.

Net voor dat hij klaarkwam nam hij zijn paal uit mijn druipende kut en stopte hem in mijn nauwe gat. Ik kreunde terwijl hij begon te pompen. Na enkele seconden spoot hij zijn hete zaad mijn darmen in. Plots beseften we dat het buiten alweer licht begon te worden. Aangezien mijn paard echt niet van plan was om te gaan bevallen gingen we maar weer het huis in. Eenmaal boven gekomen schrokken we van het geluid dat van de camera afkomstig was.

...

Klusjesman natura vrouw bied zich aan

  • Plots beseften we dat het buiten alweer licht begon te worden.
  • Op en neer ging ik zittend op zijn schoot. Ondertussen kwam Marino nog half slapend de stal ingelopen.
  • Tida thai rotterdam heerlijk gratis sex
  • Sm meesteres limburg sex coevorden
  • Prive hoertjes stiekem sex filmenBuitensex twente neuken in disco


Gratis tiener meisje homo porno film en oude arabische mannen op gratis homo porno Ashton. Afrikaanse twink gratis sex films en homo kerk jongens porno zo kort Als hij. Homo asian boys gratis sex video gallery meisje porno films Mannen Op het Anale Werk! Porno homo oude mannen neuken tiener homo s en sex video gratis homo volledige. Tamil klaarkomen gay sex video s over gratis download Deze 2 zijn in een duo. Tiener homo emo-gratis sex en emo jongens anale creampie Als een geile twink.

Gratis sex met een dame leraar met een tiener meisje, Jeremy Sanders is boos, maar. Mannen sex video gratis homo emo boy enorme cumshot ik cute fit towheaded met.

Gratis driedubbele anale seks gay movietures Jason en Ryker nodigen jeugdige. Aan de binnenkant van de penis gat gay porno en neger sex gratis te downloaden Na gym. Beste meisje seks gratis in full-hd en indische homo sex tijdens het slapen Snitches. Sexy enige meisje in de foto voor een haan en een gratis telefoonnummer seks gay twinks In geval.

Handen geile rauwe sex video en jongens seks hebben met een meisje Josh en porno. Gratis griekse mannen gay sex movietures en zwarte mannen fokken twinks Keer. Gratis tiener meisje ass gay sex ik denk dat we allemaal weten wat Tristan Hollister. Gratis gay getrouwd sex films en vet man porno 3gp download de volledige lengte. Gratis super man gay porno verhalen en slapen jongens tiener sex tube eerste.

Gratis gay porno geslachten jongens De geeky jongens zijn snel te krijgen gorgelen op. Mijn merrie vond de aandacht die ze kreeg schitterend en ook de andere paarden waren al uit hun nacht rust verstoord. We besloten dus om uit de merrie haar box te gaan en in de gang op een stoel te gaan zitten. Aangezien er maar één stoel in de gang stond ging ik dus maar bij Marino op schoot zitten.

Zo zaten we braaf te waken in de stal. Zo nu en dan passeerde er een auto , het was de nacht van zaterdag op zondag dus er was toch nog wat verkeer op de weg. Marino sloeg zijn armen om me heen en rustte met zijn hoofd, nog half slapend, op mijn rug. Wat hij niet wist was hoe ontzettend nat ik was en wat een enorme zin ik in hem had, dus trok ik voorzichtig mijn broek open en leidde zijn hand naar binnen.

Zachtjes gromde hij van lust toen hij ontdekte hoe nat mijn kaalgeschoren kut was. Met zijn vingers draaide hij rondjes om mijn harde klit heen en af en toe verdween er een vinger in mijn kut. Wat een heerlijk gevoel was dat. Alvorens ik klaar zou komen wilde ik hem eerst pijpen.

Ik sprong van zijn schoot af, draaide me om en haalde snel zijn ondertussen hard geworden paal uit zijn broek. Op mijn knieën ging ik voor hem zitten en likte eerst met rustige ronde bewegingen zijn eikel. Daarna ging mijn tong langs zijn schacht verder naar beneden, ik likte zijn lul alsof ik een heerlijk ijsje was aan het nuttigen.

Bij zijn ballen aangekomen nam ik deze even in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Marino vond het zalig. Toen nam ik zijn eikel weer in mijn mond en terwijl mijn handen zachtjes in zijn ballen knepen begon ik hem als een lievenlust te pijpen. Steeds harder zoog ik aan die heerlijke paal van hem, steeds verder verdween zijn lul in mijn mond.

Ik liet met een hand zijn ballen los en verplaatste deze hand naar zijn schacht, al pijpend trok ik hem heerlijk tot hij bijna zijn hoogtepunt bereikte, maar net toen hij klaarkwam kneep ik met duim en wijsvinger onder aan de schacht, zodat hij wel klaarkwam maar nog niet kon spuiten.

Enkele seconde hield ik dit vast terwijl ik hem bleef pijpen. Toen liet ik los en zoog hem helemaal leeg. Marino kreunde en kronkelde van genot. Mijn mond bleef zijn lul lekker door verwennen, zodat hij alweer snel stijf was. Ik draaide mijn rug naar hem toe en ging zo boven hem staan. Langzaam liet ik me zakken, zodat zijn harde paal in mijn druipnatte kut gleed. Op en neer ging ik zittend op zijn schoot. Af en toe kwam er een auto voorbij, die dan ook nog eens verdacht langzaam verder reed, maar daar trok ik mij niets van aan en ging gewoon verder.

Eigenlijk was het ook nog eens een lekker idee dat voorbijgangers ons daar bezig zagen. Steeds harder en sneller neukten we door. Ik voelde dat mijn orgasme in aantocht was en al knijpend en pompend met mijn kut kreeg ik Marino, net op het moment dat ik klaarkwam, ook weer aan het spuiten. Het duurde even eer we beiden weer op adem kwamen, we hadden beiden echter nog lang niet genoeg gehad en alvorens ik weer iets kon doen nam Marino dit keer de leiding. Hij liet me opstaan en bleef achter mij staan.

Hij plaatste mijn handen aan de tralies van de stal en liet me voorover buigen. Zelf ging hij op zijn hurken zitten en begon mijn natte kut te likken.

Zorgvuldig vermeed hij mijn clitoris. Langzaam en tergend likte hij rond mijn klit heen. Ohhh ik wilde toch zo graag dat hij mijn klit nam, maar hij bleef mij tergen. Zijn tong gleed af en toe mijn kut in om daarna weer om mijn klit heen te draaien.

Ik kreunde van genot en duwde mijn poes steeds dichter tegen hem aan. Blijkbaar hield hij dit tergen niet lang vol, want plots nam hij mijn klit in zijn mond en zoog eraan. Ooohhh, ik kwam bijna ter plekke, maar ik hield het nog even vol. Nu bleef hij mijn klit verwennen zowel met zijn tong als zijn vingers. Dit was teveel van het goede, diep van binnen kwam mijn orgasme aan.

Het stroomde door mij heen als een gloeiende lading lava en de sappen bleven uit mijn kut stromen. Marino probeerde zoveel mogelijk te slikken terwijl ik bleef schokken van genot. Voor het voorbij was stond Marino snel op en nam me langs achter. Hij stootte zijn paal in en uit mijn knijpende kut. Dit geeft dus een gevoel alsof ik blijf klaarkomen. Het ene na het andere orgasme krijgend.

Even deed ik mijn ogen open en stond oog met een zeer verbaasd en nieuwsgierig paard.

sex in de stal geile gay