Categories Sexi undertøy porno free

Erotische massage homo slipje opzij

erotische massage homo slipje opzij

.

Natte kale kut slaaf gezocht
erotische massage homo slipje opzij

.
Geile clitoris drachten sex


Ik streelde haar rug en kuste haar voorzichtig. Ze beantwoorde mijn kussen gretig en voor ik het wist voelde ik haar tong in mijn mond en haar handen op mijn billen. Ik pakte haar op omdat ze zo klein was en ze sloeg haar benen om mijn heupen. We kusten elkaar hartstochtelijk, ze had er echt zin in. Ik pakte haar op en legde haar op bed, terwijl ik haar kuste streelde ik haar benen, die ze gewillig opende. Mijn hand ging omhoog en onder haar korte jurkje, wat had ze enkele prachtige benen.

Ik gleed tussen haar benen en merkte dat ze geen slipje droeg. Toen ik haar gleufje beroerde stokte haar adem en stopte ze met kussen. Ik aarzelde maar ze bracht mijn hand naar haar kutje. Ze was al nat toen ik haar voorzichtig begon te vingeren; op het moment dat ik met mijn vinger haar klitje beroerde kreunde ze zacht.

Ik wilde haar eerst bewonderen, dus richtte ik me op en liet haar staan, langzaam liet ik de bandjes van haar jurk zakken. Mij viel op dat haar stijve tepels door haar jurkje afstaken. Toen ik de jurk liet zakken zag ik haar prachtige borsten met haartepels fier vooruit. Ze was geheel naakt onder haar jurkje.

Ik liet haar even poseren en ze was prachtig. Ik zoende haar en ze beantwoordde dat gretig ondertussen knoopte ze mijn shirt los en daarna mijn broek. Ze voelde mijn pik en keek me verleidelijk aan. Razendsnel kleed ik met uit en legde haar op bed. Ik kuste haar terwijl ik haar vingerde. Ze werd steeds geiler tot ze in mijn oor fluisterde: Ze pakte mijn inmiddels kei harde piemel en omsloot hem met haar duim en wijsvinger.

De topjes van haar duim raakten haarwijsvinger niet. Ze was duidelijk mijn piemel aan het exploreren. Ze likte mijn eikel op een zeer gevoelige manier, wat was ze goed met haar mond. Vervolgens probeerde ze hem zo diep mogelijk in haar keel te laten glijden, maar kreeg tranen in haar ogen ervan.

Ik zag haar glimmende gleuf die ze voorzichtig met haar vingers open spreidde voordat ze daarmee langzaam mij piemel omsloot. Haar poesje was heerlijk strak en ik voelde haar heel goed; heerlijk al bijna net zo lekker als haar korte pijpbeurt. Terwijl ze zich langzaam op mijn pik liet zakken slaakte ze een harde gil.

Ze liet zich voorover vallen en sloeg hard met haar lange haren in mijn gezicht. Ze werd enorm wild en ging als een gek tekeer, haar kutje werd steeds natter terwijl ze mijn piemel bereed. Haar stevige tieten dansten boven mijn gezicht en haar haren wapperden in mijn mond.

Een mannelijke masseur heeft warmere handen en meer kracht. Daardoor oefent hij meer druk uit op je huid en onderliggende spieren. Om die reden kiezen veel mannen ervoor om door een man gemasseerd te worden. Je bent een heteroseksuele man en wil weleens door een man gemasseerd worden.

Is dat een teken dat je misschien homo bent? Nee, dat hoeft helemaal niet. Je zult je verbazen over het grote aantal heteroseksuele mannen dat voor een mannenmassage kiest. Zij kiezen hiervoor omdat een man steviger kan masseren. Voor deze mannen is de massage zelf veelal belangrijker dan een eventueel hoogtepunt. Ze willen een professionele massage, bijvoorbeeld na het sporten of in een stressvolle periode.

Bij heteromannen ligt de grens van aanraking anders dan bij homomannen en dat is niet meer dan logisch. Als masseur ben ik er continu altijd alert op of iemand zich op zijn gemak voelt of niet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je het niet prettig vind als het lichaam van de masseur te dichtbij komt. Dit kan aanvoelen als een overtreding  van jouw persoonlijke ruimte.

Voel je altijd vrij om je grenzen aan te geven. De aanraking kan seksuele energie en erotische gevoelens opwekken. Juist doordat de aanraking door een man anders aanvoelt dan door je vrouwelijke partner, kan de massage spannend aanvoelen. En soms kan je een spontane orgasme krijgen. Je hoeft daar niets van te vinden en je hoeft er ook niets mee te doen. Geniet er gewoon van!

erotische massage homo slipje opzij